FACEBOOK – FEEST! 1500 volgers

,

Wauw, wie had dat gedacht, wat ooit begon als een kleine creatieve wens op een zolderkamer, groeit nu al uit tot een community met allemaal lieve (honden)vrienden die onze producten gaaf vinden en genieten van het ‘leven’ van onze grote schatten Bikkel en Maddy.

1500, als je het heel snel zegt valt dat best mee :-). Maar ik zie altijd alles in beelden en dan zijn 1500 mensen of labradors er heeeeel veeeeel 🙂

Stel je eens voor 1500 labradors bij elkaar, in een zwembad of op een voetbalveld, op het strand of op een rijtje… ok draaf een beetje door, maar je krijgt nu vanzelf ook een beeld op je netvlies haha. Heerlijk 🙂

Dankjewel allemaal, wij zijn super blij, wij blijven investeren in jullie, in onze honden, in onze producten en in gave posts op FB en Insta. En natuurlijk in leuke foto’s van jullie kanjers op onze FANPAGE (stuur ook jouw foto van je lieve hond naar info@mijnbikkel.nl!

Spread the LOVE!
Check:
www.instagram.com/mijnbikkel/ en www.facebook.com/mijnbikkel/