5.000 VOLGERS

,

Super bijzonder dit… even verlegen en meteen vol enthousiasme om voor jullie nog veel meer leuke verhalen en foto’s van Bikkel en Maddy te maken en te delen.

Dankjewel is wel op zijn plaats. Hoe vaak ik niet overstelpt wordt met mooie foto’s en verhalen! Eigenlijk heeft elk ‘baasje’ wel een mooi verhaal over zijn eigen bijzondere vriend(in). Er zijn herinneringen aan datgene dat de band tussen beide verdiept heeft, aan het verlies van een dierbare en aan het gevoel voor humor dat veel van deze ‘exemplaren’ hebben.

Ik hoop dan ook dat wij deze mooie verhalen en foto’s van jullie mogen blijven ontvangen, wij kijken altijd met aandacht en realiseren ons dat elk dier een uniek wezen is. Hou van ze lieve volgers en dat onze groep van dierenliefhebbers maar mag groeien, hoe meer mensen lief voor dieren zijn, hoe beter.

En als afsluiting nog 1 keer: dank JULLIE wel!

Liefs,

Mijn Bikkel