Een ‘roedel’ van 6.000 volgers: JULLIE & MIJN BIKKEL!

,

Wauw, wat zijn WIJ met VEEEEELLLL :-)!!!
Onze community deelt 1 gemeenschappelijke factor: onze liefde voor honden. Wat is de geschiedenis, waar zijn we momenteel mee bezig en wat staat er allemaal nog op de planning?

Bikkel stond vanaf dag 1 centraal, zowel in ons leven als in ons werk, sterker nog hij was de inspirator! En altijd vergezeld van ons andere familielid, onze lieftallige Maddy!

Wat jaren geleden startte als een webshop is inmiddels zoveel meer geworden dan dat alleen. We zijn inmiddels vergezeld door een heleboel ‘vrienden’. En vandaag zijn dat er zelfs 6.000! Dankzij en met jullie maken we nu dagelijks de mooiste dingen (al is het op afstand van elkaar) mee.

We lezen op Facebook jullie verhalen over jullie ontroerende, ondeugende en stoere honden en zien daarbij de mooiste foto’s, waarvan een aantal ook terugkomen op vrienden en fanpage. Maandelijks kiezen we daar een winnaar. En voor wie nu meegedaan heeft, de winnaar van de maandprijs van april wordt morgen op Facebook bekend gemaakt! Daarna komen direct de features van mei online. We waarderen al jullie ingestuurde foto’s! We zien ze graag weer tegemoet.

  • Bikkel van Joyce
  • Lucky van Nathalie
    Lucky van Nathalie
  • Moos van Renalda
  • Bo van Cindy
  • Kas van Ria
  • Noah van Herma

Inmiddels is de website van Mijn Bikkel uitgebreid met JOUW BIKKEL en hebben we sinds nu ook een herdenkingspagina. Misschien voor sommigen een wat minder vrolijk onderwerp, maar wel een onderwerp waar velen nog met mij en anderen over praten. Hun (en mijn) overleden viervoeters. We missen ze nog altijd en elke foto aan hun tovert nog altijd een lach of een traan op ons gezicht. Daarom bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om jouw viervoeter bij ons te herdenken met een foto en/of een tekst. Anoniem of met je naam erbij.

Nieuws: The Dog of Holland wordt ook dit jaar weer georganiseerd en je kunt dus weer meedoen. Welke hond wordt The Dog of Holland 2020? Dit zal plaatsvinden in de zomerperiode en hou daarvoor dus Facebook in de gaten. Als je het leuk vindt, kun je een filmpje daarvan terug te kijken, klik dan hier.

Kortom, dank jullie wel, we hebben dit samen met elkaar gedaan en bereikt en dat in een tijd dat we allemaal toch wat meer afstand in het leven ervaren, is dat een heel mooi bijkomstig resultaat.

Voor nu gaan wij verder met doen waar we van houden, lekker kletsen met jullie over honden, mooie plaatjes schieten, bijzondere plekken bezoeken, jullie verblijden met leuke acties en bijzondere (honden)producten! Dus blijf ons volgen en deel vooral jullie foto’s en mooie verhalen, zonder jullie, geen Mijn Bikkel.

Geniet van vandaag, de zon is terug buiten, lekker erop uit met je hondje, wij gaan alvast!

Liefs,

Mijn Bikkel