Is jouw hond The Dog of Holland 2020?

,

Eindelijk is het zover! De dag is aangebroken waarop Mijn Bikkel start met de wedstrijd van het jaar: The Dog of Holland 2020 en jij kan met jouw favoriete hondenfoto meedoen en kans maken op de gaafste hondencadeaus/prijzen!

Dus schrijf je in en doe mee!

Zoveel bijzondere honden gingen jullie al voor, misschien kunnen jullie er nog een paar herinneren van de vorige edities zoals bijvoorbeeld lieve Tara ❤️.

The Dog of Holland is een initiatief van Mijn Bikkel sinds 2017. Wat ooit als een kleine wedstrijd begon, groeit elk jaar groter en groter en ook dit jaar gaan wij – samen met jullie! – daar opnieuw heerlijk van genieten.

De liefste hondenfoto’s gaan onze beeldschermen weer vullen en daar kijken wij nu al naar uit. Alle informatie die jij nodig hebt om mee te kunnen doen, is terug te lezen op www.thedogofholland.nl inclusief de volledige voorwaarden
➡️  KLIK HIER – Voorwaarden en Proces!

We hebben dit jaar prachtige prijzen en dat is mede te danken aan onze twee fantastische sponsoren, namelijk:

*************

 

GOEDE KWALITEIT SPORT- EN SPELMATERIALEN,
VERBETER JOUW CONDITIE EN DIE VAN JE HOND

 

*************

 

‘HET NEUSJE VAN DE ZALM’
VOER EN SNACKS VAN TOP KWALITEIT NOORSE ZALM

 

*************
Alvast super bedankt!

Daar gaan jullie, als deelnemers, heel blij van worden. Deze twee bedrijven staan voor dezelfde belangrijke kernwaarden als Mijn Bikkel, namelijk bijdragen aan gezonde en gelukkig dieren.

De prijzen die zij beschikbaar hebben gesteld voor de winnaars zijn cadeaus die we allemaal wel willen winnen! Wat precies? We houden de spanning er nog even in :-). Hou in ieder geval onze website, de volgende blog en socials goed in de gaten, binnenkort kunnen jullie de prijzen en de sponsoren Kronch ‘Het neusje van de zalm’ en Alprovi Sport en Spel voor Dieren daar zelf bekijken!

Stuur jouw zelfgemaakte favoriete hondenfoto in vanaf 28 juni!

Vanaf nu kun je jouw zelfgemaakte favoriete hondenfoto mailen of gebruik maken van het inschrijfformulier op www.thedogofholland.nl, let op: niet te veel tekst gebruiken in de tekstregel (het gaat uiteindelijk om de foto ?).

Wij plaatsen de door jou ingestuurde foto op onze websites, Facebook en Instagram. De foto’s zullen alleen in relatie tot The Dog of Holland gebruikt worden. Volg ons op de website, Facebook en Instagram om jouw foto en/of andere deelnemersfoto’s en het laatste competitienieuws te bekijken en in een later stadium voor het stemmen!

Klik hier en vul daarna het formulier in, voeg jouw foto toe en doe ook mee!


Finalisten bekend op 26 juli en starten met STEMMEN!
Wij selecteren de finalisten niet op basis van uiterlijk (mooi of niet mooi), maar op basis van de tien meest liefste, schattigste, grappigste, bijzonderste of slimste (of alle andere superlatieven die je hierop los kunt laten) foto’s van jouw hond(en) en hierover kan niet met ons worden overlegd.

Zodra deze 10 finalisten bekend zijn, kunnen jullie op deze foto’s STEMMEN, misschien ben je zelf wel een van de 10 finalisten! Het stemmen verloopt vanaf dan via onze websites/mail, Facebook en Instagram. Informeer jouw vrienden om op die manier zoveel mogelijk stemmen op jouw foto te krijgen.

 

TRAILER THE DOG OF HOLLAND 2020

Op 9 augustus tellen we jullie stemmen en maken de top 3 bekend
De top 3 zijn die finalisten met het hoogste aantal stemmen tezamen (opgeteld van Facebook, Instagram en de websites/mails). Deze aantallen maken wij bekend via de websites en social media.

Winnaar The Dog of Holland – Prijsuitreiking 16 augustus 2020
De winnaar wordt op een ludieke manier door loting met hulp van onze honden Bikkel en Maddy gekozen en vervolgens bekendgemaakt.  

Wordt jouw hond The Dog of Holland 2020?

Prijzen en cadeaus
De prijzen bestaan uit:

  • 1 unieke hoofdprijs
  • 2 gelijke prijzen voor plaats 2 en 3
  • 7 gelijke prijzen voor plaats 4 t/m 10 van de finalisten

Meer info volgt binnenkort.


Extra informatie

  • Als je niet aan ALLE voorwaarden voldoet (zie voorwaarden!), geldt jouw inschrijving niet.
  • ALLE regels zijn voor iedereen gelijk.
  • Jouw deelnemende foto wordt in relatie tot The Dog of Holland gebruikt en hier heb je geen bezwaar tegen.
  • Foto’s van slechte beeldkwaliteit kunnen wij helaas niet plaatsen.
  • Alle foto’s moeten diervriendelijk zijn, foto’s met negatieve content zullen wij niet plaatsen. Hierover gaan wij niet in discussie.


Planning competitie

Startdatum wedstrijd en deelnemers inzendingen foto 28 juni 2020
Bekendmaking 10 finalisten door Mijn Bikkel 26 juli 2020
Start stemmen op de foto’s van de 10 finalisten 26 juli 2020
Bekendmaken Top 3 finalisten 9 augustus 2020
Bekendmaken Winnaar The Dog of Holland 2020 16 augustus 2020

Al met al een heerlijke competitie met eigenlijk alleen maar winnaars deze zomer! Wij hebben er zin in om er samen met jullie en onze sponsoren een vrolijke hondenboel van te maken en met elkaar te genieten van de liefde voor onze honden.

Namens Bikkel en Maddy, heel veel plezier gewenst!

IT’S PAWTY TIME!!!

Liefs!

BIKKEL

MADDY

Impressie eerdere finale van THE DOG OF HOLLAND