De PRIJZEN van The Dog of Holland 2020: TRAINEN, ETEN EN GENIETEN!

,

Je bent vast benieuwd, het is zover, in deze blog gaan we met jullie delen welke mooie PRIJZEN de uiteindelijk 10 finalisten van The Dog of Holland 2020 kunnen winnen!
Het is tot nu toe echt een fantastische wedstrijd, de meest bijzondere en lieve foto’s van al jullie hondenvriendjes stromen bij Mijn Bikkel in de mailbox binnen en het maken van een keuze straks voor deze 10 finalefoto’s wordt nog een hele opgave. Ooops! Kijk zelf maar eens rond tussen de foto’s in het album!

Doe je nog niet mee en wil je dat wel? Schrijf je dan nog in voor 26 juli 12:00 uur via www.thedogofholland.nl. Daarna is de inschrijving voor 2020 gesloten. Diezelfde dag komen de 10 finalisten online te staan en kan het stemmen op jouw favoriet beginnen. Voor alle informatie hierover, zoals bijvoorbeeld de voorwaarden en planning, kun je ook op de website terecht. Hier vind je bijvoorbeeld ook alle filmpjes van de tot nu toe ingeschreven deelnemers!

 

ONZE SPONSOREN EN PRIJZEN

Dit jaar heeft The Dog of Holland naast Mijn Bikkel twee nieuwe sponsoren waar we jullie al iets meer over hebben verteld in onze vorige blog. Vandaag informeren we jullie uitgebreider over waar zij voor staan en ook over de prijzen die zij speciaal voor jullie beschikbaar hebben gesteld.

De sponsoren passen super goed bij Mijn Bikkel. Beiden zijn zeer begaan met een gezonde en gelukkige hond en dat klinkt ons als hondenliefhebbers natuurlijk goed in de oren! Want eigenlijk is dat alles waar de hele ‘Mijn Bikkel Community’ om draait: liefde voor honden (en alle andere dieren) met elkaar delen!

 

EEN GLIMMENDE HOND IS EEN VAAK GEZONDE HOND

Hoe vaak we die vraag al niet gehad hebben…’Hoe komt het dat Bikkel en Maddy zo glimmen?’.

Wat eten zij? Heb je ze soms gewassen met een glansmiddel?

hond labrador gras natuur

Een lief compliment natuurlijk voor onze hondjes, want de huid is een van de grootste organen en daarom een hele belangrijke indicator van hun gezondheid. Een hond glimt (meestal) als hij of zij fit en gezond en gelukkig is. Maar hoe zorgen we daarvoor? Als baasje ga je lekker met ze op pad, zorg je ervoor dat ze dagelijks uren buiten kunnen vertoeven, mogen ze lekker vies worden, een verfrissende duik nemen, rollen in het zand en verzorg je een veilige en rustige slaapplek en natuurlijk gezond voer. Soms zorgen we nog wel beter voor onze honden als voor onszelf.

Onze sponsoren gaan ons en onze honden hierbij nog meer helpen: Alprovi Sport en Spel voor Dieren met topkwaliteit spelmateriaal om met je hond mee aan de slag te gaan (bewegen en trainen) en Kronch ‘Het neusje van de zalm’ met hoge kwaliteit voeding en snacks (voer) en vanuit Mijn Bikkel met ‘The Original’ hondenhoeslakens (slapen)! Worden jullie al blij? De prijzen voor de finalisten 1 t/m 10 staan onderaan deze blog!

 

BEDANKT – ALPROVI – SPORT EN SPEL VOOR DIEREN

Alprovi Sport en Spel voor Dieren maakt samen sporten en spelen met dieren extra leuk. Wandelen, joggen, zwemmen, frisbeeën, dansen, agility, hoopers… de mogelijkheden zijn oneindig. 

Het zorgt voor veel plezier, is gezond en versterkt de onderlinge band. De sport- en spelmaterialen zijn niet alleen heel leuk, maar ook duurzaam, veilig en van zeer hoge kwaliteit.

Geschikt voor onder andere behendigheid, agility training, clickertraining, puppy cursussen, coördinatie- en balanstraining, doggy dance, hoopers en fysiotherapie voor dieren. Ga je mee sporten en spelen?

Afbeelding met buiten, gras, hond, klein Automatisch gegenereerde beschrijving

 

WAT VINDEN BIKKEL EN MADDY VAN HET PARCOURS?

Wat een feest, wat een plezier en wat een (gebrek bij mij nog aan) conditie! Enthousiast en actief, nadenken over het trainen van jouw hond in een fitter en soepelere versie van zichzelf. Buiten dat helpt het echt mee voor mijn eigen conditie, we waren alle drie een soort van moe achteraf :-).

Het 22-delig parcours geeft zoveel mogelijkheden en wij zijn dan ook voorlopig niet ‘uitgespeeld’. Het is een geweldig uitgebreide set bestaande uit pionnen, hoepels, multifunctionele voeten, stokken en bevestigingsclips. De kleuren van dit parcours zijn speciaal voor honden samengesteld. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat honden met name de kleuren geel en blauw goed kunnen waarnemen.

MIJN BIKKEL HEEFT
ER ZIN IN!

Bikkel en Maddy hadden even nodig om te begrijpen wat ik bedoel. Ik heb gelukkig geen zwaar temperament en hoef dus niet bang te zijn dat ik boos of teleurgesteld word, dat zit niet in mijn aard, maar wel dat ik niet ga lachen… ik lig soms echt in een deuk over wat ze van de oefening maken in combinatie met de blije snoet. Maar de andere kant is ook, als ze het dan eenmaal door hebben, dan gaat het opeens makkelijk en alsof ze nooit iets anders gedaan hebben en zijn ze beretrots op zichzelf.

Op de website van Alprovi Sport en Spel voor Dieren vind je van alles terug over hoe te trainen en nog veel meer interessante informatie over en voor honden met leuke acties en tips. Absolute aanrader om te bezoeken!  Zoals bijvoorbeeld dit lesplan voor cavaletti training.

Klik hier voor de website van Sport en Spel voor Dieren
Klik hier voor Facebook van Sport en Spel voor Dieren
Klik hier voor Instagram van Sport en Spel voor Dieren

 

BEDANKT – KRONCH – ‘HET NEUSJE VAN DE ZALM’

De (Noorse zalm) producten van Kronch (sinds 1993) worden geproduceerd in Denemarken. Of het nu gaat om hondenbrokken, zalmolie of zalmsnacks, de kwaliteit van het product en het welzijn van jouw pup, volwassen hond of oudere (senior) hond staat bij Kronch voorop. Hun motto is dan ook:

“HET MAKEN VAN DIERVOEDERS MET RESPECT VOOR DE NATUUR EN MET LIEFDE VOOR DE DIEREN DIE WE VOEDEN.”

Kronch gebruikt alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit, waarvan veel lokaal geproduceerd wordt. Zij streven ernaar om, wanneer mogelijk, de lokale gemeenschap te ondersteunen. Daarom zijn hun leveranciers van verse zalm en vele andere producten, de lokale bevolking. De verse zalm wordt zorgvuldig verwerkt in hun fabriek om ervoor te zorgen dat de positieve eigenschappen van de zalmolie en zalmeiwitten worden overgebracht naar hun (licht verteerbaar) voer.

Kronch producten bevatten geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en worden op geheel natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

 

WAT VINDEN BIKKEL EN MADDY VAN HET
VOER EN DE SNACKS?

De meeste honden zijn dol op vis en zo ook onze twee doerakken. Bij labradors is er daarnaast nog een stukje historie terug te vinden waarbij de Canadese vissers de labradors meenamen bij het vissen; de honden apporteerden de vissen die door de netten glipten en aten daar graag na afloop een hapje van mee. En dat geldt dus ook ook voor onze Bikkel en Maddy.

Afbeelding met gras, buiten, hond, zitten Automatisch gegenereerde beschrijving

Het voer en de snacks van Kronch vinden ze echt verrukkelijk, de staarten schudden van links naar rechts en het netje wachten voor het opeten van het voer is bijna niet te doen . De zalmolie (meer info hier) is hier bij voorkeur in trek, de lepel wordt hier gulzig en schoon afgelikt! De olie van Kronch is een zuivere koudgeperste 100% pure zalmolie uit verse Noorse zalm, vol voedzame Omega-3 vetzuren.

100% pure zalmolie!

Wat ik zelf ook bijzonder interessant vond om te weten, is dat het lichaam van een hond zelf geen Omega 3 aanmaakt en het dus op een andere wijze moet binnenkrijgen. Omega 3 zit in vis en ik dacht altijd vissen zelf die omega 3 aanmaakten, maar dat is helemaal niet zo, kwam ik achter. Vissen halen Omega 3 uit het eten van algen. Wist jij dat? Om Bikkel en Maddy de benodigde Omega 3 te geven kochten wij regelmatig vette vis (zalm, haring, makreel, sardientjes, etc.), wat overigens een leuk uitje is met Bikkel en Maddy naar de visboer . Maar als je dat met de regelmaat doet, die nodig is om de benodigde omega 3 (en andere gezonde stoffen) dagelijks binnen te krijgen, dan zouden honden veel te veel vis moeten eten en dat is vaak weer te calorierijk :-).

Ook de energy boost bar Pemmikan (klik hier) wordt graag verorberd, dit “high performance” energie-supplement is ideaal voor als je echt intensief fysiek met jouw hond aan de slag gaat, het is een mix van vetten en eiwitten en in praktische deelblokjes makkelijk gedoseerd te geven.

Kortom zijn Bikkel en Maddy erg blij met deze producten van Kronch! Volg Kronch en bezoek hun website om alles te lezen over de ingrediënten en werkwijze en meer voedingsinformatie. Wij zijn er weer een stuk wijzer van geworden!

Afbeelding met hond, dier, voorzijde, bruin Automatisch gegenereerde beschrijving

Klik hier voor de website van Kronch
Klik hier voor Facebook van Kronch

DE PRIJZEN VOOR DE 10 FINALISTEN

Afbeelding met zitten, monitor, verschillend, tafel Automatisch gegenereerde beschrijving

 

HOOFDPRIJS – WINNAAR THE DOG OF HOLLAND 2020

?  De Titel: ‘The Dog of Holland 2020’
?  Kronch voer (3 zakken), snacks, zalmolie en Pemmikan energy bar
?  Sport en Spel voor Dieren 22-delige set: parcours voor hondentraining
?  Mijn Bikkel ‘The Original’ hondenhoeslaken in S of M of L

PRIJZEN FINALISTEN EINDIGEND OP NUMMER 2 EN 3

?  Kronch snacks, zalmolie en Pemmikan energy bar
?  Mijn Bikkel ‘The Original’ hondenhoeslaken in S of M of L

 

PRIJZEN FINALISTEN EINDIGEND OP NUMMER 4 T/M 10

?  Kronch snacks
?  Mijn Bikkel gietijzer hondenhaakje voor aan de wand

We hopen dat jullie, net als ons, genieten van deze wedstrijdperiode: alle hondenliefde en mooie beelden. Voor nu een fijne dag, paws up en maak die mooie foto voor 26 juli om ook kans te maken op deze fantastische prijzen en de titel ‘The Dog of Holland 2020’!

Liefs,

Bikkel

Afbeelding met gras, buiten, speelgoed, zitten Automatisch gegenereerde beschrijving