WWW.HONDENHOESLAKEN.NL

ONZE HOESLAKENS, ONS IDEE

De lekkere zachte en toch stevige hoeslakens zijn afgewerkt met een elastieke rand die er voor zorgt dat het goed op zijn plaats blijft zitten. Het doel is om het hondenkussen/matras te beschermen en comfortabel te zijn voor jouw lieve dierenvriend. De waterproof versie bijvoorbeeld is ook super handig tijdens de loopsheid van je teef! CHECK OOK DE SCHATTIGE FILM hieronder met Bikkel en Maddy in de hoofdrol.

Inmiddels al meerdere varianten, denk bijvoorbeeld aan: Jersey stof, Badstof, Olijfgroen, Jeans, fluffy imitatiebont, Fleece en Waterproof Badstof (nu in meerdere kleuren!). Onmisbaar voor (natte of vieze) huisdieren en je kunt het natuurlijk ook voor andere kussens ter bescherming gebruiken. Onze producten zijn makkelijk te wassen en te drogen.

We gaan steeds op zoek naar fijne materialen, seizoentrends en het beste comfort. Volg ons op Facebook om de ontwikkelingen te volgen en ook de releases van nieuwe producten.

“Een heel waardevol cadeau voor jouw viervoeter en gemak voor jezelf!”

Drie kleuren Waterproof ...NIEUW BINNEN

ONZE MATEN

S – 40×60 of 50x70x15 cm (zie product)
M – 70x100x15 cm (zie product)
L – 80x120x15 cm (zie product)

De hoeslakens kunnen ook gebruikt worden voor kussens die net iets kleiner of groter zijn dan de aangegeven maten.

VIND JOUW FAVORIET
Bekijk hieronder
alle
modellen

Video afspelen

WATERPROOF
2021

WATERPROOF
'THE ORIGINAL'

DENIM BLACK

KOE BRUIN OF ZWART

JERSEY GROEN OF GRIJS

BADSTOF ZWART

TROTS OP ONZE UITVINDING 

Reacties van onze gebruikers:

“Lekker dat de badstof zo licht is en daarom weinig ruimte inneemt in de was en toch blijft het goed en het is zowaar nog niet stuk 🙂 en dat zelfs met onze boef.”

“Ik heb onze viespeuk na het rennen over het grasveld afgedroogd, maar toch wel fijn dat ik de waterproof hoes op het kussen had gedaan. Nu bleef het originele kussen gewoon schoon!”

“Ik heb twee van die Jerseys gekocht, kan ik ze met elkaar afwisselen. Doordat je dat makkelijker en sneller doet als zo’n hele hoes verwisselen, hebben we bijna geen hondengeur meer in huis en blijft haar kussen veel langer goed. Ben wel benieuwd of jullie nog meer designs gaan krijgen. Zou leuk zijn!”

“Daar is over nagedacht. Een nieuwe, eenvoudige, praktische en slimme ‘uitvinding’ en wat leuk dat Mijn Bikkel The Home Collection zelf nieuwe producten bedenkt! Ga zo door!”

“Gaaf dat zij vanuit eigen ervaring zoiets bedenken en daar velen blij mee maken. Ik in ieder geval :-)!”

BADSTOF TIPS

Badstof heeft veel fijne eigenschappen en is onderhoudsvriendelijk materiaal. Het is belangrijk dat je het materiaal goed behandeld. Uiteraard hebben we de wasvoorschriften opgenomen op het waslabel van het product. Hier nog wat extra informatie.Was badstof op 60 graden voor het beste resultaat. Echter tegenwoordig adviseren wij ook om de producten af en toe op 40 graden te wassen, in het belang van ons milieu.Teveel wasmiddel laat de resten van de zeep achter en de kleuren vervagen. Bij te weinig wasmiddel wordt badstof hard (te weinig ontkalker). Gebruik geen bleekmiddelen! Nieuwe producten eerst wassen met fijnwasmiddel. Gebruik geen wasverzachter, de badstof voelt misschien wel zachter, maar neemt minder vocht op. Stop het gewoon in de droogtrommel. De luchtstroom en het bewegen blazen de badstof weer lekker luchtig. Het is  geen probleem dat er bij het drogen pluizen los komen, dat duidt niet op snellere slijtage. Pillen wil je voorkomen, zorg ervoor dat je de was- en droogtrommel goed vult of dat je het product anders in een waszak doet.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons, klik hier info@mijnbikkel.nl.
FILM GEBRUIK HOESLAKENS
MET LIEVE BIKKEL & MADDY ❤️
De waardering van www.mijnbikkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 37 reviews.