Lieve Bikkel met zijn favoriete speeltje!

OVER ONS

Sinds een aantal jaren bestaat onze website en inmiddels zijn wij gegroeid naar een unieke webshop met originele (honden)cadeaus en een grote nog steeds groeiende online community met vele duizenden betrokken hondenvrienden. Wij hebben hierin ons werk en onze liefde voor honden kunnen combineren en zijn hier super dankbaar voor. Wij waarderen al jullie bijzondere bijdragen zeer.
 
Ontstaan
We zijn begonnen uit liefde voor onze honden, zoiets moois en puurs en dat in combinatie met onze creativiteit, bracht ons tot het opstarten van ons bedrijf Mijn Bikkel. Bikkel is onze blonde labrador en samen met onze andere labrador – lieve zwarte Maddy – staan zij aan de oorsprong. Zij zijn letterlijk ‘het gezicht’ van ons bedrijf en je ziet ze terug in alle verhalen die ze meemaken, zowel hier in onze blogs als op Facebook en Instagram.
Community – JOUW BIKKEL
Check in het menu ‘Jouw Bikkel’ en daar vind je onze contacten met jullie. Hier kun je onze blogs lezen en hierop reageren, jouw leukste en liefste hondenfoto achterlaten en meedoen voor de maandprijs of een in memoriam schrijven voor jouw overleden hondenmaatje en hem hier herdenken.
 
Webshop
We verkopen originele cadeaus en cadeaupakketten voor de hondenliefhebbers. Altijd van zeer goede kwaliteit. Cadeaus met een hoge ‘happiness factor’! En elk pakket gaat als een mooi met liefde ingepakt cadeau de deur uit!
 

Hondenhoeslakens
Ons topproduct, onze trots en onze uitvinding! Hoeslakens voor hondenkussens, nog nergens in Nederland verkrijgbaar en daarom door ons geproduceerd. Ideaal, praktisch, goede kwaliteit en super makkelijk, ook bijvoorbeeld de waterproof versies bij natte of loopse honden.

Cadeaus
Nog een van onze hobbies :-), inpakken van onze producten en luxe cadeautjes maken! Een van de creatiefste bezigheden van de dag! We doen het graag en met heel veel aandacht en plezier. Geniet ervan!

Mijn Bikkel

BLIJF IEDEREEN EEN POOT VOOR.
ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF.